Mirësevini

Lajmetari .info eshte e para faqe interneti qe synon te perdore metodat inovative te marketingut ne web, ose e thene ndryshe Webmarketing.

Faqja jone eshte konceptuar te kete nje funksion per ti sherbyer si kompanive qe ofrojne produkte edhe sherbime te ndryshme ashtu edhe konsumatoreve.


Informacioni eshte fuqi
.


Mbi keto baza dhe me vizionin qe Interneti do te jete tregu potencial ne Shqiperi ne vitet ne vazhdim ashtu si ka patur ne te gjithe boten ne do te perdorim te gjitha burimet e mundshme per ti ofruar konsumatoreve ne menyre periodike mundesite per te qene te paret qe do te kene njohuri mbi ofertat me te reja nga kompani qe operojne ne fusha te ndryshme te biznesit ne vend.

Qellimi yne eshte te krijojme nje ure komunikimi midis 2 paleve qe jane te interesuar te jene ne kontakt te vazhdueshem. Njerezit kane nevoja & interesa te ndryshme, aspirata te ndryshme mbi fusha te larmishme ... me shume


 

Shërbime të reja

 • Ideim ndërtim dhe zbatim fushatash të plota marketingu në motorrin e kërkimit Google.

Shërbimet e ofruara nga Lajmetari.info

 • WebMarketing është forma e re e marketingut e cila zhvillohet tërësisht online... më shumë
 • Email Marketing
  është një mënyrë e re marketingu që përdor emailin si rrugë komunikimi.. më shumë
 • SMS Marketing
  dërgim mesazhesh promocionale me SMS...më shumë
 • Hosting + Faqe Interneti + Domain
  Mundësojmë prezencën tuaj online me çmime konkuruese dhe profesionalitet shëmbullor.. më shumë

 

Email Newsletter icon, E-mail Newsletter icon, Email List icon, E-mail List icon
Regjistrohu në Lajmetari Newsletter shkruani adresën tuaj në kutinë më poshtë